V.35 - Hur lär man sig?

Det här med sex och kärlek och relationer - hur lär man sig egentligen? Var fick man idéerna ifrån - porr, tidningar, kompisar, sexualundervisningen i skolan? Kan man lära sig fel och behöva lära om? Vad är det viktigaste du lärt dig - och hur? Har du trott att du var fullärd tills du hamnade i en situation där du insåg att du inte har en aning om hur man gör? Kan man lära sig sådant överhuvudtaget, och är det ens nån poäng i att försöka lära sig "teorin" innan man får tillfälle att omsätta den i praktiken?

Varsågoda!

~*~

Vad bäst att så många skrev förra veckan! Tack så mycket att ni skrev, och jag hoppas att ni vill fortsätta och ännu fler blir inspirerade och hakar på!

Om du vill att ditt inlägg länkas till här på bloggen - lämna en kommentar eller maila vecka6@gmail.com. Skriv gärna vilket namn du vill bli till som, och kanske en kort sammanfattning av inlägget. När jag "flyttat upp" din länk till inlägget tar jag bort kommentaren. Om man sen skriver ett inlägg på temat senare får man hemskt gärna lämna en kommentar, men jag kommer inte lägga upp länk i själva inlägget.

~*~

1 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Tack för alla bidrag!

Man kan fortfarande lämna kommentar med länk om man skriver någonting intressant på temat, men kommentaren kommer inte lyftas upp i inlägget.

/Tanja

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg