Ett första inlägg

Ibland, när inspirationen var på semester, ville Tanja Suhinina att det fanns en svensk bloggutmaning som regelbundet kom med förslag på teman en sexintresserad bloggare skulle finna intressanta. För att Tanja själv ville få inspiration. Och för att det skulle vara spännande att se olika bloggare skriva om samma ämne - de som skriver om sex akademiskt, och de som skriver om sex politiskt, och de som skriver porrigt, och de som skriver om allt möjligt, men blev inspirerade av bloggutmaningen.

Länge gick Tanja sur på att det inte fanns en sådan utmaning. Sedan bestämde hon sig att ta saken i egna händer.

Så, vi säger såhär till att börja med. På tisdagar föreslår jag ett ämne. De som känner sig inspirerade bloggar om det. Vill man ha en fin länk till sitt inlägg från den här bloggen, så skriver man en kommentar i relevant inlägg så lägger jag upp fin länk. Sen får vi se hur vi gör!

Om du vill föreslå ett ämne, göra en snyggare design, säga nåt snällt eller i största allmänhet kontakta sidans skapare så kan du maila Tanja på vecka6@gmail.com.

1 kommentarer:

Hans Georg Lundahl sa...

Min första utmaning till andra är på detta meddelande. I st för ett har jag två första meddelanden, hvilka lenkas till upptill under bloggtiteln: presentation af projectet närmare bestämmelser och utmaning 1.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg