V. 23 - Sexleksaker

För honom. För henne. För båda. Att använda tillsamman eller var och en för sig, vid onani. Recension av leksaker. Att "krydda upp sexlivet". Hemmagjort, gurkor, ljus, makaroner i en termos, "american pie". Butiksköpt, stavar, viberatorer, fleshlights, uppblåsbara barbara. Vart handlar man, butik eller web? När passar det att plocka fram leksaker med en partner, och hur vet man om det blir läge? Vad gör man om partnern tar illa upp av att man föreslår sexleksaker? Glidmedel, smaksatt eller inte. Tips, rekommendationer och/eller varningar.

Varsågoda!

Av: Erika


Johanna Sjödin har bloggat lite allmänt om sexleksaker hon vill ha, och publicerat ett litet galleri av bilder

Blanka Blad öppnar locket till sin leksakslåda och visar med bilder sina sexleksaker.
Hon tipsar även om att man vid besök hos Klumpesnusk kan få rabatt hos en viss leksaksförsäljare om man uppger deras bloggnamn! Ta en titt!


Aliva berättar lite om sina egna leksaker och erfarenheter, samt undrar varför det görs skillnad på när tjejer har leksaker jämfört med när killar har dem!

Faiy ger förslag på olika typer av leksaker och tillbehör som kan användas av par

4 kommentarer:

Johanna Sjödin sa...

Hej!

Jag har bloggat lite allmänt om sexleksaker jag vill ha och publicerat ett litet galleri av bilder: http://p.ost.im/p/eWHMAK

Hälsningar,
Johanna Sjödin

Blanka Blad sa...

Hej!

Jag öppnar på locket till min leksakslåda och visar med bilder mina sexleksaker.

http://klumpesnusk.se/2012/06/06/blankas-leksakslada/


Och... hm, jag borde inte göra reklam så moderera om det känns bäst... värt att uppmärksamma när man är på besök hos oss är att man får rabatt på leksaker om man anger bloggens namn vid beställning hos en viss leksaksförsäljare.

Kram fr
Blanka Blad på Klumpesnusk.se

Anonym sa...

Lite om mina egna leksaker och erfarenheter, samt undrar varför det görs skillnad på när tjejer har leksaker jämfört med när killar har dem!

http://aliva.wordpress.com/2012/06/07/vecka-23-sexleksaker/

Faiy sa...

Ger förslag på olika typer av leksaker som kan användas av par

http://faiy.blog.com/2012/06/07/vecka-23-sexleksaker/

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg