V. 12 - Uppstart

Hej! Vi är nu tre nya personer som tar över driften av Vecka 6 och ser fram emot att göra den så bra som möjligt. Vi ska snart se till att presentera oss själva men idag är det tisdag så först och främst: nytt tema!

Omständigheterna till ära ska vi prata uppstart. När börjar sexet? Återuppstart efter torka som singel eller i relation. Förspel transportsträcka eller huvudattraktion? uttjatat och sönderanalyserat av media och andra?  Punkten - taktiken? - som tar filmtittande och bänksittande till hångel och beyond.

Varsågoda!

Av Emi


Faiy är först ut och hon tycker att förspel är överskattat
Aliva skriver om att det finns många olika typer av förspel
Retard Messiah tipsar om filmer som kan vara uppeggande som förspel
Patrik undrar; Vad är förspel?

7 kommentarer:

Faiy sa...

Förspel är överskattat
http://faiy.blog.com/2012/03/20/vecka-12-uppstart/

Anonym sa...

Olika typer av förspel
http://aliva.wordpress.com/2012/03/20/vecka-12-uppstart/

Retard_Messiah sa...

Tycker ni att det för män ska vara lika rätt som för kvinnor att utforska sin g-punkt? Tänder ni kvinnor på att killar utforskar sin g-punkt med leksaker? Samt ställer jag frågan om olika sätt att ge kvinnor fontänorgasm. finns många ämne som kan beröras i inlägget nedan. kanske kan någon finna något av mina berörda ämnen intressant?

http://retard-messiah.bloggplatsen.se/2012/02/05/7258004-sexuell-fraga/

Emi sa...

Retard_Messiah:

Kul att du läser Vecka 6, och tack för länken! Jag lägger inte upp den i inlägget denna vecka eftersom det inte är relaterat till temat, men kom tillbaka på tisdag vettja när vi lägger upp ett nytt!

Retard_Messiah sa...

tack för svaret och att det inte bara ignorerades. men kom på idéer till denna veckas tema också tror jag. vad jag gillar för förspel och vad jag tror att kanske kvinnan kan dela för typ av förspels intresse med mig. Retard_Messiah

Retard_Messiah sa...

Här är ett inlägg där jag håller mig mer till ämnet. I alla fall har jag försökt. Det handlar om olika varianter av förspel och lite filmtips som kan vara uppeggande som förspel. Kolla länken nedan:

http://retard-messiah.bloggplatsen.se/2012/03/22/7591373-filmval-och-annat-for-det-perfekta-forspelet/

Patrik sa...

Jag frågar vad förspel är: http://hmigu.blogspot.se/2012/03/vad-ar-forspel.html

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg